Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tejtermék étel receptek » Gyors vendégváró

felvitel dátuma: 2012-04-25 08:24:14       mai nézettség: 1       nézettség: 3104
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 csomag leveles tészta, 30 dkg párizsi egészben, , bors, reszelt eidami /de bármilyen sajt megfelel/, 1 kozepes doboz tejfol /180 g/, 1 tojás

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A párizsit feldaraboljuk szálakra, vagy kockára ízlés szerint. Egy tálban felverjuk  a tojást, hozzáadjuk a tejfolt, sźzuk, borsozzuk /enyhén/, beletesszuk a feldarabolt párizsit és a reszelt sajtot. Elkeverjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk, hogy egy 26 cm-es kerek jénai tálban elhelyezhessuk. Miután elhelyeztuk a tésztáttálban, beleontjuk a tojásos-tejfolos keveréket a tetejére is szórhatunk sajtot. Ha maradt a leveles tésztából a tetejét díszíthetjuk vele. 200 fokra elomelegített sutoben sutjuk kb.20 percig. Miután kihult felszeleteljuk.

Készíthetjuk úgy is, hogy egyszeruen kinyújtjuk a tésztát a tejfolos-sajtos ontetet csak ráontjuk, vygy a tésztából kosárkákat formálunk és az erre alkalmas formába helyezzuk, és ebbe toltjuk az ontetet.

Szakács: Edit


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.