Kapros öntet:
Ttzatziki:
Köret:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük. Olajat öntünk rá, és ízlés szerint megfűszerezzük. Pici levet fog engedni, és így megsütjük.
Kapros öntet: A kapros öntethez összekeverjük egy tálban a hozzávalókat, a tejszínnel csak hígítjuk amennyire szükséges.
Ttzatziki: Az uborkát lereszeljük, sóval megszórjuk és állni hagyjuk. Később kinyomjuk a levét, rápréseljük a fokhagymát, és összekeverjük a tejföllel.
Köret: A
zöldségeket felszeleteljük.A
krumplit olajon kisütjük.
A végén a krumpliból, a húsból, és a zöldségekből egy tányérra rendezünk és
meglocsoljuk az öntettel. Esetleg reszelhetünk a tetejére füstölt sajtot is.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!