Hozzávalók:
1kg tisztított sós vízben főtt krumpli
1/2 kg sós vízben kifőzött kocka/lebbencs,stb./tészta
1 nagy fej felkockázott vöröshagyma
zsír/olaj
só
bors
A krumplit megfőzzük,közben a tésztát is feltesszük főni.
A zsírt egy nagyobb lábasba tesszük,majd megpirítjuk rajta a vöröshagymát.
A megfőtt krumplit leszűrjük és ráöntjük a hagymás zsírra,majd krumplitörővel össze törjük,borssal megszórjuk,ha szükséges utánasózunk,végül a főtt leszűrt tésztát is hozzákeverjük és ecetes uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!