1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
2 dl étolaj.
1 mok k só.
8 db csirke szárnya
20 dkg vegyes zöldség
25 dkg prézli,
15 dkg liszt
2 tojás
4 csípet só
A burgonyát sós vízben meg főzzük,és negyed óra mulva,ha puha,össze tőrjük kézi burgonya törővel,de előtte a vöröshagymát meg dinszteljük pirosra,és ezzel együtt törjük durvára a főtt hagymás burgonyát,,a csirke combol és vegyes zöldségböl,egy kis raguszerű levest főzzünk,és a csirke szárny ha puha ,ki szedjük,és a levest be főzzük húsleves tésztával,a szárnyakat enyhén meg sózzuk,és ki panírozzuk őket,lisztbe,tojásba,és végül prézlibe forgatjuk a csirke szárnyakat,és forró olajban pirosra sütjük ,mind két oldalát,és a hagymás tört burgonyával,fogyasztható
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!