Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hajdinás hús

felvitel dátuma: 2018-02-24 19:10:17       mai nézettség: 3       nézettség: 1690
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:
0,5 kg csirkecomb felkockázva
2 evőkanál étolaj
1 kisebb vöröshagyma
1 teáskanál só
1 kisebb paradicsom
fél db fehérpaprika
1 teáskanál őrölt pirospaprika
2 tasak konyhakész hajdina
2,5 liter víz (a hajdina főzéséhez)
1 teáskanál só (a hajdina főzéséhez)
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A felkockázott csirkecombból vöröshagymával, s a többi hozzávalóval pörköltet főzünk, de 
kicsit kevesebb vízzel, mint szoktuk a pörköltet. Kb. fél óra alatt elkészül.

Amíg fő a pörkölt, a 2,5  liter vizet felforraljuk, s a 2 tasak hajdinát a leírás szerint megfőzzük 
benne. 
Ha megfőtt a hajdina, s lecsepegtettük, akkor levágjuk a zacskók tetejét, s beszórjuk egy jénai 
tálba a megfőtt hajdinákat. 

Amikor megfőtt a pörkölt is, akkor rárakjuk a hajdinára a pörköltet, nagyon minimális szafttal. 
Jól átkeverjük, s el is készült a hajdinás húsunk. 
Szakács: Katrin


Film link: http://www.live-natural.hu/blog/282_Hadinas-hus.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

9/10 Kovács Timi 2018 február 25

Ez nagyon finom és nagyon egészséges. Köszi az ötletet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.