Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hal brassói

felvitel dátuma: 2018-11-13 10:40:18       mai nézettség: 1       nézettség: 774
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg Nílusi sügér
1 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
citrombors

bors
zsír
25 dkg zöldborsó
Kb 1-1,5 kg burgonya
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, és forró olajban, zsírban pirosra sütjük.

A halat szoba hőmérsékleten hagyjuk kiengedni, majd kb 3*3-as kockákra vágjuk.

A zsiradékon az apróra vágott megtisztított vöröshagymát megdinszteljük, rádobjuk a halhúst és citromborssal, sóval borssal, fokhagymával ízesítjük. Készre sütjük, kb 5 (!) perc alatt!

A zöldborsót kevés sós vízben puhára pároljuk, majd a hal húshoz adjuk.

Végül a húsos ragut és a sült burgonyát összekeverjük, és tálalhatjuk is.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.