Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hamis marcipán készítése

felvitel dátuma: 2016-12-08 18:27:33       mai nézettség: 1       nézettség: 1461
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók:1 dl tej, 35 dkg cukor, 20 dkg rétesliszt, 12,5 dkg vaj, színtelen mandulaaroma, 1-2 ek ízlés szerint, ( én most zöldet használtam

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

Tejben keverjük el a cukrot és forraljuk föl, alacsony hőmérsékleten gyöngyöztessük pár percig míg a cukor elolvad. Ha porcukrot használunk, mint most én, akkor csak langyosítjuk és már apránként keverhetjük is bele az átszitált lisztet. Alaposan keverjük el, hogy ne legyen csomós, pár percig főzzük, mikor már érezzük, hogy krémszerű az állaga levesszük a tűzről  hozzáadjuk a vajat és az aromát. Mikor kihűlt, étkezési keményítőt hintünk a munkapultra és átgyúrjuk, lehet porcukros felületen is. Majd folpackba  csomagoljuk és a hűtőbe tesszük.
 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 katicabogár 2016 december 09

Ezt a fajta receptet még nem is hallottam. Mindenképp kipróbálom! köszönöm szépen Ilona! További jó sütést főzést kívánok! Katicabogár

10/10 Anika 2016 december 10

Jajj köszönöm a receptet, még ezt én sem hallottam, de nagyon egyszerűnek tűnik:) ünnepekkor ki is próbálom:)

10/10 noèmi 2016 december 14

Sziabèbmeddig áll el hűtőben vagy fagyasztani is let? Hogy ha többet csinálunk?

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.