másfél liter tej ......
egy dl ecet ......
két evökanál buzadara......
két tojás....
csipet só
1 zacskó zsemlemorzsa
2 dl olaj
1 üveg sárgabarack kompót
a tejet felforralom majd leveszem és hozzáadom az ecetet óvatosan megkeverem és hagyom kihűlni......
ha kihűlt akkor leves szűrőben lecsurgatom....tálba teszem hozzá adom a búzadarát a só és a tojások sárgáját. a fehérjéket felverem majd óvatosan össze dolgozom
Kis gombócokat formálok és forró vízben kifőzöm...meghempergetem simán olajjal kevert zsemlemorzsán..(nem pirítom mert úgy még a gyomrom tőle).
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!