Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( tojás ) étel receptek » Hortobágyi húsos palacsinta rántva, tartármártássa

felvitel dátuma: 2011-06-26 18:20:44       mai nézettség: 1       nézettség: 4088
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

1o dkg teljeskiörlésű tönkölybúzaliszt

2 teáskanál búzasikér

1 tojás

2 dl tej

0,5 dl szódavíz

csipet só

Töltelék:

maradék sülthús

2 db főtt tojás

2 kanál tejföl

bors

Panírozáshoz:

5 dkg liszt

2 db tojás

10 dkg szezámmagos zsemlemorzsa

2 dl olaj  a kisütéshez

Tartármártáshoz:

1 kis tubus majonéz

1/2 pohár tejföl

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A hozzávalókból palacsintát készítünk  /ebből nekem 5 db lett/

Amikor a palacsinta készen van megtöltjük a töltelékkel, henger alakura csavarjuk, két végét bedugjuk.

Liszt, tojás, zsemlemorzsa és forró olajban pirosra sütjük.

Tálaláskor tartármártással meglocsoljuk és sült krumplival vagy sült zöldséggel kínáljuk.

Szakács: Kercsike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Anna 2011 július 03

Jutkám, ez is egy nagyszeru recept, mint valamennyi Toled! Van a fagyasztóban sult csirkemell, ami bizony eléggé száraz, úgyhogy ez a recepted is sikeres lesz nálunk. Koszike és várom a tobbit is!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.