Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús gombóc paradicsom mártásban

felvitel dátuma: 2014-02-05 13:16:32       mai nézettség: 1       nézettség: 3605
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

40 dkg sertés darált hús

3 marék rizs.

250 gr sűrített paradicsom

1 csapott kanál

1 zöld paprika

.1 friss paradicsom

1 tojás

.1 dl étolaj.

15 dg liszt+10 dkg liszt

5 evk cukor

2 csípet örölt bors

2 csípet majoranna

.4 gerezd fokhagyma reszelve.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Egy nagy tálba tesszük a darált húst,és a húsra a fűszereket,a fokhagymát, és a sót,és 3 marék rizst,amit jól meg mostunk,és jól össze gyúrjuk,és ha puha a záloga,akkor lisztel,javíthatunk rajta,a lényeg a gombóc ne essen szét főzés közben.Egy 3 literes lábasban  kb 2,5 l vizet forralunk,és egy mokka k sót teszünk bele,és forrás közben bele tesszük egyenként a húsgombócokat,és 25 ,30 percig főzzük,és néha kevergessük meg,a véga felé,készítünk,híg rántást,és jól el keverjük,majd a meg főtt gombócokhoz tesszük,és ezután a cukrott,és a sűrített paradicsomot is,és jól forralunk rajta 10 percet,és kész.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.