A káposztát, ha nagyon savanyú kimosom. A húst feldarabolom, a hagymát felkockázom.
Ezután a káposzta felét az edény aljára rakom. Rászórom a hagymát, megszórom árpakásával, ide teszem a füszereket is, majd jöhet a hús.
A húsra a káposzta másik fele, erre árpakása, majd felöntöm vízzel, hogy ellepje.
Ezután félig megfőzöm, majd a zsiradékot felmelegítem, pirospaprikát teszek bele, és ezt ráöntöm a káposztára.
NE KEVERJÜK, CSAK RÁZZUK, hogy megmaradjanak a rétegek.
Sózom, és ha szükséges pótolom a vizet. Tejföllel és friss kenyérrel tálalom.
Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!