Már tobbszor is "lekottáztam", csak a dícséret maradt el - bepótolom, ez nagyon mutatós és finom!!!!!!!!!!!!!!!!! Koszonom!
8 szelet trappista sajt /kb.4-5 mm vastag/
4 db főtt tojás
4 szelet sonka
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A főtt tojásokat felkarikázzuk.
Elkészítés:Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat /amennyi ráfér/
A sajtokat duplán bepanírozzuk.Lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk majd ismét tojás és zsemlemorzsa következik.Bő olajban kisütjük.
Ezt a receptet húsvétkot készítettem.Csak egy ötlet.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!