Hozzávalók 4 személyre:
· 50 dkg csirkemell csont nélkül
· 1 db közepes cukkini
· 3 db kaliforniai paprika / zöld, sárga, piros/
· 30 dkg ceruzabab
· ½ fej kisebb fejes káposzta
· 1 szál póréhagyma
· 1 kk curry
· 1 kk gyömbér
· 1 kk chili
· só
· 1 dl szójaszósz
· 1 kk őrölt fehér bors
· étolaj
Előkészítés:
A csirkemellet és a zöldségeket csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
A csirkemell csíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a ceruzababot majd a paprikát, póréhagymát, káposztát végül a cukkinit.
Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről.
Úgy a jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak. „Egytál” ételként is finom, de aki köretet szeretne mellé a párolt rizst ajánlom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!