Tetejére: sajt; durva szemű só; szezammag ízlés szerint.
A margarint érdemes kicsit megolvasztani felhasználás előtt, hogy ne legyen kemény, mert könnyebben elkeveredik. Keverjük össze a lisztet, sót, margarint és a joghurtot. Jól gyúrjuk össze, majd tegyük hűtőbe egy kis időre. Minél tovább áll, annál finomabb lesz. Jól belisztezett táblán nyújtsuk tetszőleges vastagságúra nyújtjuk. Kenjük meg a tetejét tojással, és szórjuk rá a feltétet. Tetszőleges vastagságú rudakra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük. Elektromos sütő esetén 200 °C-on 15-20 perc alatt kész.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!