A tojások fehérjét kemény habbá verjük a sóval, majd hozzáadjuk a cukrot, amivel tovább verjük.
Beletesszük a tojássárgákat, sütőport, étolajat, és már csak éppen addig verjük, amíg egynemű lesz.
Végül óvatosan a lisztet, kávét, és a darált diót, de ezt már nem géppel, csak kanállal.
Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, és tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük.
A pudingport összekeverjük a liszttel és a tejjel, és sűrűre főzzük. Még forrón belekeverjük a cukrot, és teljesen kihűtjük.
A kihűlt pudingot habosra keverjük a puha margarinnal. Megkenjük a piskótát krémmel, tetejét pedig csokimázzal vonjuk be.
Szeletelés előtt egy éjszakán át hagyjuk dermedni.
180 fok sütés tepsi mérete 25x 36 cm