Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szlovák » Juhtúrós sztrapacska

felvitel dátuma: 2011-12-06 16:41:59       mai nézettség: 1       nézettség: 3558
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg burgonya

2 db tojás

40 dkg liszt

40 dkg juhtúró

30 dkg húsos füstölt szalonna /kockázott bacont használtam/

őrölt bors

5 dl tejföl

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Előkészítés:A burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük.A szalonnát apró koskákra vágjuk,kipirítjuk.

Elkészítés:A burgonyához adjuk a tojásokat,sót,borsot és annyi lisztet,hogy kemény galuska tésztát kapjunk.A tésztát sós vízben kifőzzük majd szalonna zsírral kikent tepsibe tesszük a felét.Rámorzsoljuk a juhtúró felét,meglocsoljuk tejföllel,megszórjuk a kipirított szalonna pörc felével.Teszünk még egy réteget ugyan így.Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt átforrósítjuk.Nem baj ha kicsit megsül a teteje.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Bihary Livia 2012 január 28

Most böngészem a cstrapacska recepteket,ezt a változatot még nem láttam hogy sütőbe rakják,nem lehet rossz!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.