Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szlovák » Juhtúrós sztrapacska

felvitel dátuma: 2012-02-14 21:35:37       mai nézettség: 1       nézettség: 2539
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

krumpli,tojás,

liszt,juhtúró,

szalonna,tejföl

,örölt bors

kapor,

http://www.toldi fuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A krumplit meghámozom,lereszelem,hozzá adom a lisztet,tojást sót örölt borsot és kézzel jól összedolgozom egy tálban.Vizet felteszem főni egy lábasban ,és mikor forr a víz beleszaggatom a galuskákat.

Közben kevergetem a galuskát ne hogy leragadjon az aljára.Mikor megfőttek kiszedem egy tálba ,szalonna kisült zsírjával és juhtúróval összekeverem.

Tetejére piritott szalonnát teszek,meglocsolom tejföllel és aki szereti kaporral is ízesítheti.

Szakács: Csillus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 február 15

nagyon-nagyon guszta!!!!! Imáááádom!

0/10 belubi 2015 október 28

...azért nem szabadna hanyagolni a liszt és a krumpli arányt, mert ha a liszt több a kelleténél, akkor nagyon gumis kemény lesz a haluskánk, ha pedig a krumpli több a kelleténél, akkor meg szétfő a vizben és kása lesz belőle. Kedves Csillus, azért nemártana pontositani ezt a receptet.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.