Mit teszünk be a sütőbe állni? A mártást? A húst ami páclében állt addig?
50 dkg csirkemellfilé felkockázva
kis oliva, fűszerek tetszés szerint, ez lesz a pác (só,bors, bazsalikom, tört paprika, kakukkfű, oregano ilyesmi)
mártáshoz: 3 evőkanál majonéz, 3 evőkanál kecup és belekeverni a drasszing fűszert.
A fűszerek Toldi fűszertermékek:
Én mártás nélkül szoktam enni.
A húst előkészítem, megmosom, felkockázom és elkészítem a páclét.
Beleteszem az olivába a fűszereket jól összedolgozom és belekeverem a húst, hagyom állni 5 percet.
Közben elkészítem a mártást, összekeverem a majonézt a kecupot és a fűszereket.
Majd beteszem lefedve a hütőbe állni.
Egy serpenyőbe zsiradék hozzáadása nélkül közepes lángon megpirítom a húst.
Mikor már megfőtt, leszedem a tűzről.
A mártással együtt lehet tálalni, vagy zöldségekkel, akár wrape-ba tekerve nem paleosoknak.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!