Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Kelkáposzta főzelék sült virslivel

felvitel dátuma: 2015-03-23 07:51:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1533
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:


1 közepes fej kelkáposzta
2 közepes krumpli
bors
1/2  kk. kanál köménymag
1 mk. kanál majoránna
1 ek. zsír
1 ek. liszt
2 dl tej

pár virsli
pirospaprika
kevés zsír  a sütéshez

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A kelkáposztát  szeletekre vágom és a kocára vágott krumplival együtt felteszem főni, annyi vízben, hogy ne lepje el. Azért nem kell sok víz, mert engedni fog  a káposzta. Fűszerezem sóval, borssal, köménymaggal. Én nem szoktam nagyon szétfőzni, amikor  a krumpli megfőtt, már a káposzta is. A zsírból és lisztből világos rántást készítek, hozzáöntöm és a tejjel hígítom fel. Ekkor teszem bele a majoránnát, azzal nem kell főzni, mert ha sokáig , keserű lesz, ha kell még sózom picit és egyet forralok rajta. A virslit karikára vágva kevés zsíron megsütöm, majd a tűzről levéve keverek hozzá egy kis pirospaprikát, tálaláskor a virslivel együtt ebből csurgatok keveset  a főzelékre.
 

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.