Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldséges egytálak » kelkáposzta gombóc

felvitel dátuma: 2016-08-19 16:50:29       mai nézettség: 1       nézettség: 1316
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 40 dkg kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg darált hús
  • 3 tojás
  • 10 dkg zabpehely
  • Bors
  • Majoranna
  • A kapormártáshoz:
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 kis fej hagyma
  • 2,5 dl leves
  • 3 evőkanál tejszín
  • 2 evőkanál kapor
Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

a kelkáposztát lereszeljük, a vöröshagymát kevés zsiradékon megpároljuk, majd hozzáadjuk a káposztát és a fűszereket. Puhára pároljuk, majd lehűtjük. Ezután hozzákeverjük a tojásokat, az aprított zabpelyhet, és a húst. Alaposan összedolgozzuk, és vízben kifőzzük.

A kaporszószhoz a serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát. Ráöntjük a levest és tejszínt. Besűrítjük kb. a felére, és hozzáadjuk az apróra vágott kaprot.

Szakács: Gita


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.