1 kg kell káposzta
2 közepes burgonya
2 gerezd fokhagyma
2 babér levél
2 csípet köménymag
1,5 tej
1 csapott evk só.
A kell káposztát el szeljük,és mmeg mossuk,a burgonyát meg hámozzuk,és kockára daraboljuk,és a káposztát egy három literes lábasba rakjuk,és hozzá adjuk a babért,a köményt a sót,és a vékony szeletelt fokhagymát,és annyi vizaet,hogy el lepje a káposztát,annyi idő alatt fő meg a kell káposzta,mint a burgonya,és közben 3 evk lisztett másfél dl étolajon meg pirítunk,de világosra,és a készre főtt káposztára öntjük,és kevergetjük,és ne legyen híg,de a tejet karkulájuk bele,mert attol krémesebb lesz az íze,és össze rottyantjuk a rántással,és a tejjel,és kész,,finom fasírtttal is fogysztható!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!