Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldséges egytálak » Kínai zöldséges tészta

felvitel dátuma: 2016-02-19 14:20:33       mai nézettség: 1       nézettség: 1825
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
20dkg főtt tészta /ízlés szerint/
10-10dkg
paradicsom,
zöldpaprika,
gomba,
sárgarépa,
petrezselyem,
póréhagyma,/vagy ami van otthon/
és még:
2dkg vaj,/vagy amit használunk//
1 csokor petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma,
szerecsendió,
curry,
só,
bors,
és
ketchup

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A tisztított zöldségeket felaprítjuk,majd a fűszerekkel összekeverjük.
Teflonserpenyőben a vajat felhevítjük és jól átforgatjuk benne a zöldségeket./Én egy kicsit lefedem amíg a ,amit a zöldségek eresztenek elfő,ez idő alatt roppanósra is puhul. / 
Hozzáadjuk a ketchupot és még pár percig pároljuk,majd a főtt tésztával tálaljuk.
UI: A mennyiségen és az alapanyagon tetszés szerint lehet változtatni.Bármi elhagyható,pl.a gomba,vagy mehet bele csirkemell is,/ekkor előbb a csirkemellet forgatjuk át a vajban,olajban,stb. Én már mindenhogy próbáltam és így is,úgy is finom lett!

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.