Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kocsonnya,és hideg paprikás.

felvitel dátuma: 2015-01-01 16:28:40       mai nézettség: 1       nézettség: 5204
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg csülök,csont nélkül

50 dkg lapocka

1 kg köröm
,én ezt két felé osztottam,egyik a kocsonnya,ehhez még

zöldségek mint a húsleveshez,de több fokhagyma

és vöröshagyma,így teszem fel főni

A parikás hidegen
a másik felét ahogy meg tisztítottam,két nagy fej vöröshagymát  teszek hozzá,pusz fűszereket.,piros paprikát.

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 1 perc
Elkészítés:

A kocsonnyát fel zöldségelve fel tesszük főni,és addig főzzük még a csontról a bőr le nem vállik,és nem puha,amikor kész,leszűröm és a húsokat bele tesszük tálkába,és a levét  tesszük ,és hidegre teszük ki hülni, hamar meg dermed.A hideg paprikás,Az étolajon a vöröshagymát meg pároljuk,és a húsuk másik felét bele tesszük,és fél evk sóval meg sózzuk,és őrölt paprikából két kanállal meg hintjük,és a paprikást fel engedjük annyi vízzel,hogy a húst el lepje,és közepes lángon puhára főzzük. Amikor kész,akkor kis tálkába tesszük és hidegebb helyre ki hülni,és azután lehet a hűtőnk aljában tárólni.Jó étvágyat!

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.