20 g zsír
30 g vöröshagyma
1 mk pisorpaprika
200 g kolbász
50 g sárgarépa
30 g zeller
1,5 l víz
só
200 g burgonya
őrölt fekete bors
zöldpetrezselyem
Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a karikára vágott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk.
A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk és megreszeljük. Hozzáadjuk a kolbászhoz, egy kicsit megpirítjuk, és forró vízzel felöntjük.
Megsózzuk, beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, őrölt borssal fűszerezzük, és az egészet puhára főzzük.
Végül a levest finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!