Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kolbászos leves burgonyával

felvitel dátuma: 2011-03-03 11:31:34       mai nézettség: 1       nézettség: 2075
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

20 g zsír
30 g vöröshagyma
1 mk pisorpaprika
200 g kolbász
50 g sárgarépa
30 g zeller
1,5 l víz

200 g burgonya
őrölt fekete bors
zöldpetrezselyem
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a karikára vágott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk.
A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk és megreszeljük. Hozzáadjuk a kolbászhoz, egy kicsit megpirítjuk, és forró vízzel felöntjük.
Megsózzuk, beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, őrölt borssal fűszerezzük, és az egészet puhára főzzük.
Végül a levest finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.