http://eletkert.wordpress.com/2011/04/24/konnyu-husveti-zoldsegpaprikas/ Az eredeti receptet itt találjátok
1 marék kínai kel falatkákra vágva
1 piros retek karikázva
2 szál lila újhagyma
1 cikk fokhagyma reszelve
1 hegyes zöldpaprika (kivágtam az erejét)
1/2 avokádó kockázva
1/2 karalábé kockázva
1 teáskanál pirospaprika
pici Himalája só
1 teáskanál szárított majoranna
1 evőkanál lenmagolaj
A hozzávalókat megtisztítjuk ( megmossuk ) apró kockára vágjuk, illetve szeleteljük.
Jól összekeverjük a hozzávalókat, a tetejét megszórhatjuk frissen darált szezámsóval, és már ehetjük is.
Eredeti receptet itt találjátok:
http://eletkert.wordpress.com/2011/04/24/konnyu-husveti-zoldsegpaprikas/
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!