Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Koktél ital recept » Kubu házilag

felvitel dátuma: 2015-01-11 20:04:54       mai nézettség: 2       nézettség: 1787
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1,5-2 kg répa
2-3 darab alma (édesebb)
3-4db narancs
1 db citrom
ízlés szerint méz vagy cukor

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 90 perc
Elkészítés:

A répát megpucoljuk,felkarikázzuk.Az almát is megpucoljuk és kisebb darabokra vágjuk.Feltesszük főni annyi vízzel hogy ellepje,belefacsarjuk a citromot .Amikor megpuhul egy botmixer vagy turmix segítségével pürésítjük. Belefacsarjuk a narancsokat.Tetszés szerinti sűrűségűre hígítjuk vízzel és mézzel(vagy cukorral)ízesítjük.Jól lehűtjük,fogyasztás előtt felrázzuk.
Most készítettem először.....azt olvastam,hogy hűtőben 4-5 napig áll el.
Többféle gyümölcs adható még hozzá...banán,körte,barack,eper,málna stb.épp aminek szezonja van.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

1/10 kocsisne Varga Ilona!! 2015 január 11

Üdvözletem!!! ma este néztem meg a házi készitésü KUBUT, és holnap ki próbálom, itt rengeteg jó dolgokat tanul az ember, nagyon jók ezek a megosztó, és beszélgetős oldalak!! kivánom ezután még több még jobb bevált receptett tegyenek fel!!! üdvölettel!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.