Ez a savanyúság egyszerűen elkészíthető. finom és egészséges Üdv H Magdi
A káposztát legyaluljuk, a hagymát vékony karikára szeljük a Konyhaművész Szeletelővel és a 6 literes Kristály Tálba tesszük. A hozzávaló fűszereket, tartósítókat, ecetet rászórjuk, jól összekeverjük.
24 órát hagyjuk állni, néha megkeverjük, és másnap üvegbe rakjuk, és mehet a végleges helyére.
Ez a savanyúság egyszerűen elkészíthető. finom és egészséges Üdv H Magdi
Köszönöm.
Nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.Ani
nagymamám rakott el lilakáposztát savanyúságnak és annak a receptjét keresem... abban nem volt hagyma és édeskés volt az íze. arra gondoltam ha kihagyom a hagymát ebből a receptből akkor talán ez lenne az???
Az anyósom sem tett hagymát, hanem cukorrépát, és szerintem a nagymamád is azzal bolondította meg. Régen sokan használták a cukorrépát. Pl. a cékla közé is az került.
Nagyon tutti,már neki is állok!! A hagyma jó dolog,és szeretik egymást a káposztával!!
Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a receptem. Sok sikert és jó étvágyat hozz.
nekem csak olyan kérdésem van hogy kevés a lé alatta mit csináljak így? köszönöm
elegendő, amit enged bőven, nem kell lében állnia
Kérdés,csak so, cukor,ecet, és bosom van! Persze a káposztán kivul. Érdemes megcsinálni? Medig lesz tartòs? Kérek segitséget.
Én is megcsináltam, de nekem felforrt az üvegben harmadnap. Igaz én a nátrium-benzonátból egy késhegynyit tettem minden üveg tetejére. Mit csináljak forraljam fel a levet?
az 1 mk. kanál az mokkáskanál mennyiség az mokkáskanált jelent?
fél liter ecet nem sok egy kicsit?
Szeretném megkérdezne, őrölt kömény t lehet.e használni. Köszönöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!