4 db tojás
6 kanál liszt
15 dkg porcukor
1 vanílliás cukor
1 sütőpor
1 piros zselatinpor
1 mokka kan margarin
4 mandarin közepes
1 puding por vanílliás ,vagy epres.
fél l tej+3 kanál cukor
Egy tálba a tojás sárgáját rakjuk,és a porcukrottt,a vanílliás cukrott sütőport,és a másik tálba a tojás fehérjét és kemény habbá verjük,és a tojás sárgáját is jól ki kavarjuk a hozzá adottakkal,és amikor már jól ki dolgoztuk a sárgáját,hozzá adjuk a fehérjét,és lasan,közben a lisztett is és lasú mozdulattal össze keverjük,és a sütő formát gazdagon ki kenjük margarinnal,és be hintjük liszttel,a sütő amikor forró a tésztát a formába öntjük ,és be tesszük sülni,15,,20 percre,ha meg sült,egy nagy kerek tányérra rá borítjuk,és közben készítettünk vanílliás pudingot cukorral,és a mandarint elő készítettük,és vékonyra szeltük,ahogy a torta formában meg sült a piskóta,késsel vigyázzva körbe piszkáljuk a tortánkat,hogy el váljék a formától,és akkor rá öntjük a vaníllia pudingot,és rá pakoljuk a mandarin szeleteket,és közben a zselatint a befőtt lével fel forrosítjuk,és le vesszük a lángról,és kevergetjük,míg ki hül,és rá öntjük a mandarinra,hogy szépen be fedje a tortánk felső rétegét,és egy,két órát állni hagyjuk,és fogyasztható.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!