Hozzávalók: 45 dkg liszt
20 dkg cukor
2 evőkanál méz
1/2 kanál szódabikarbóna
4 evőkanál tej
1 tojás
10 dkg margarin
szegfűszeg
fahéj
Tetejére : baracklekvár
darált dió
Elkészítése: A liszttel a szódabikarbónát elvegyítem majd a margarinnal el morzsolom. A többi hozzávalóval együtt jól összegyúrom majd 2 részre osztom.
A tészta 3/4-ed részét egy közepes tepsi nagyságúra nyújtom. Ki kent , ki lisztezett tepsibe fektetem, meg kenem a barack lekvárral, dióval megszórom.
a tetejét.
A maradék tésztából nudli vastagságú csíkokat sodrok és rács alakban a tésztára rakom.
Elő melegített sütőbe sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!