Szeretem a receptjeidet, mert egyszerűek és korszerűek. Az AMC meg kb. 20 éve beépült az életünkbe. Már nem tudok nélküle jó konyhát elképzelni!
- 4 szelet sertéstarja
- 1-2 ek mustár, lehet csípősebb is
- 1 ek konyak
- liszt
1 ek olaj a sütéshez
A mustárt összekeverem a konyakkal, és ebben forgatom meg az előzőleg kivert hússzeleteket. Kombitálban egymásra fektetve legalább egy órára hűtőszekrénybe teszem.
Amikor a húst sütni akarom, előmelegítek egy 24 cm-es, 2,5 l-es AMC alapelemet a visiotherm első zöld (régebbi típusoknál piros) jelzéséig, beleteszek 1 ek-nyi olajat és azonnal a lisztben megforgatott, mustáros hússzeleteket. (Csak azért kell az olaj, hogy a bundának szép színe legyen.) Mikor a hússzeletek egyik oldala már megpirult, óvatosan átfordítom és kb. 2 percre lefedem. Elzárom alatta a hőforrást és a fedőt levéve még 1 percig hagyom pirulni.
Burgonyapürével, sok salátával tálalom.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!