Nagyon guszta!
40 dkg babapiskóta
2 l tej
rumaroma
1cs,karamellás pudingpor
1cs.csokis pudingpor
1cs.puncsos pudingpor
1cs.vaníliás pudingpor
5 dkg mazsola
16 ek.cukor
A díszítéshez:
reszelt étcsoki vagy tortadara
Előkészítés:A négy fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát beáztatjuk.
Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat: a forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot. A rétegek közé szórjunk a beáztatott mazsolából.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamellás pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a vaníliás puding kerüljön. A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.
A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük
Jó étvágyat kíváok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!