1,5 kg édes káposzta
1 fej vöröshagyma
1 ü sűrített paradicsom (340g)
3 pár virsli
1 ek. zsír
2 ek.liszt
só
édesítő
A káposztát gyaluljuk/vágjuk laskára,tegyük fel főni annyi sós vízbe,amennyi ellepi,tegyük bele a sűrített paradicsomot,a tisztított kockára vágott vöröshagymát édesítőt(ízlés szerint cukrot).
A zsírból,lisztből sötétebb rántást készítünk,felengedjük kicsi vízzel,a megfőtt káposztára öntjük, felfőzzük és sült virslivel tálaljuk.
A rántás el is maradhat,nálunk a férjem csak így szereti.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!