4 db afrikai harcsafilé
1 db kígyó uborka
4 db tv paprika
4 db paradicsom
2 fej lila hagyma
3 dl joghurt
őrölt fehér bors
1 cs metélő hagyma
só
étolaj
liszt
Előkészítés:A zöldségeket megmossuk,tetszőlegesen felaprítjuk /szeletbe,csíkokra..stb/és összekeverjük.A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk /beirdaljuk/de nem vágjuk át.Sózzuk,borsozzuk és 10-15 percig hagyjuk állni.A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal.Sóval borssal ízesítjük.
Elkészítés:A harcsaszeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!