Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Rosztyóka leves

felvitel dátuma: 2018-03-07 10:23:31       mai nézettség: 1       nézettség: 1283
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db  krumpli
1/2 pár Gyulai kolbász
4 tojás
2 babérlevél

bors
1 kk. köménymag
2 gerezd fokhagyma
3 ek. tejföl
2 csapott ek. liszt
kevés ecet

petrezselyemzöld

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Ezt a receptet a Gyulahús Kft oldalán találtam és mivel még sosem hallottam erről a levesről, elkészítettem.


A krumplit kockára vágom és felöntöm annyi vízzel, ami bőven ellepi, majd sóval, babérlevéllel, fokhagymával, köménymaggal, borssal ízesítve háromnegyedig megfőzöm.
Ekkor a felvert tojásokat vékony sugárban belecsorgatom és beleteszem a vékony karikára vágott Gyulai kolbászt is és együtt készre főzöm.
A lisztből és a tejfölből hideg vízzel habarást készítek, hőkiegyenlítéssel a leveshez adom, jól összeforralom.
Ha kell még sóval, borssal utóízesítem, pici ecettel savanyítom, tálaláskor friss petrezselyemzölddel díszítem.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Simon Irénke 2018 március 22

Ilyet még nem is hallottam, biztos finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.