80 dkg báránycomb
só, őrölt rozmaring, feketebors ízlés szerint
3 dl olíva olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db. Tv paprika
1 db. Paradicsom
40 dkg héjában főtt burgonya
grill fűszerkeverék
A báránycombot egyenlő szeletekre vágjuk, befűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal.
Berakjuk sütni vöröshagymával, fokhagymával, paradicsommal Tv paprikával, addig sütjük még szép piros nem lesz.
A héjában főtt burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, az előre lepirított, apróra vágott hagymát átforgatjuk, és grill fűszerrel fűszerezzük.
Forgatott burgonya körettel tálaljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!