Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / bárány recept » Sajttal hízlalt báránycomb

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:57:36       mai nézettség: 1       nézettség: 3251
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg báránycomb
20 dkg füstölt sajt
4 adag krokett
0,5 l étolaj
só, bors. fűszerkeverék izlés szeint
Pácléhez:
vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, ,cukor,citrom,mustár,olíva olaj ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:


Megtisztított, egyenletes szeletekre vágott bárányhúst bepácoljuk ( 4 órát pácban hagyjuk ) 1 óránként páclével megöntözzük. A pácolás miatt nagyon puha omlós lesz a hús. Pácolás nélkül is lehet.

Az előzőleg bepácolt combot, roston megsütjük, és a füstölt sajtot ráreszeljük, majd grillsütőben ráolvasztjuk.

Krokettet forró olajban kisütjük.

Páclé: vöröshagyma, zöldség, babérlevél,bors, só,cukor,citrom,mustár,étolaj mindenből keveset összekeverünk 1 dl olíva olajban
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.