Így a legfinomabb!
A férjem nem szereti a különleges fűszerezéseket, ezért így egyszerűen készítem a pörköltet. Szoktam neki csomagolni a mélyhütőbe is.
A húst megmosom, felkockázom, a hagymát is megpucolom és felkockázom, a paprikát és paradicsomot is felkockázom. Kevés zsíron üvegesre pirítom a hagymát és hozzáteszem a paprikát, együtt pirítom. Teszek hozzá só, tört pirospaprikát, jól elkeverem és beleteszem a húst. Nagyon minimális vizet öntök hozzá, beleteszem a paradicsomot, fedő alatt felforralom picit, amikor fehér a hús színe, akkor lejjebb veszem a hőfokot és ízesítem még bors, pirosarannyal. Készre főzöm, néha megkeverem.
A gyerekek tésztával ették én hajdina galuskával.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!