Tészta: - 3 tojás - 3 evk. Cukor - késhegynyi szódabikarbóna - 2 evk. Cicás kakaópor Krém: - 4 dl Alpro mandulás tej - 1 cs. Vaníliás pudingpor - 1 cs. Vaníliás cukor - 3 evk. Meggle decor hab - rumaroma - 2 evk. Cicás kakaópor Tetejére: - Meggle decor hab - darált dió
Recept: Tészta: -3 tojássárgát, 3 evk. cukorral kikeverünk, rakunk bele egy késhegynyi szódabikarbónát és 3 evk. Schär B lisztet, majd hozzá adjuk a felvert 3 tojás fehérje kemény habját és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam felét a másik feléhez kevertem 2 evk. cicás kakaóport és a másik tetejére rajtam majd óvatosan össze kevertem, hogy márcányos legyen! 160 fokon kb 30 perc sütés! Krém : - 4 dl Alpro mandulás-kókuszos tejben megfőztem 1 csomag vaníliás pudingport + 1 vaníliás cukrot, miután kihűlt bele kevertem 2 evk. cukrot és 3 evk. felvert Decor habot. A krém felét a kihült tészta tetejére kentem majd a krém másik felébe bele kevertem 2 evk. kakaó port + 2 evk. felvert Decor habot és ízlés szerint rum aromát és ezt rákentem a vaníliás krém tetejére. Majd erre ment a felvert Decor hab és darált dióval megszórtam!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!