Finom lehet, kipróbálom
kb 3kg bőrös sertés borda
2 fej hagyma só ,bors majoranna,kakukkfű, ízlés szerint
1 liter sör
víz
Veszek egy zárható fedelű műanyag tálat.(nagyot)A húst egy-két nappal a sütés előtt bepácolom sóval és 2 fej hagymával majd felöntöm a sörrel ,úgy,hogy ellepje.
Majd mielőtt sütném még besózom és fűszerezem kakukkfűval,majorannával .A hagymás sört kiöntöm.
A húst beleteszem egy tepsibe és kb.fél liter vizet teszek rá.Sem olajat sem zsírt nem adok hozzá,majd letakarom,és megpárolom a sütőben,Ha puha a hús akkor ropogósra pirosra sütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!