7 db Paduc(folyóvízi hal), egy tányér rétesliszt, feketebors, fehérbors Cayane bors, füstőlt piros őrölt paprika, só, tört borskeverék, olaj a sütéshez
A Halakat nagyon sűrűn beirdaltam, lesóztam, kívűl belül, kb 1 óra pihentetés kell, hogy a só átjárja a húst. Majd a fűszereket a réteslisztel alaposan összekevertem és forró olajba (fele olaj, fele zsír) óvatosan beleraktam. Először magas hőfokon, hogy a bőre ne váljon le, majd megforgatva sgy kicsit csökketett hőfokon, kb 15-20 perc alatt készre sütöttem. Friss kiffer körtét szeleteltem hozzá, nagyon finom lett!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!