Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sütés nélküli habos cseresznyéskocka Kata módra

felvitel dátuma: 2017-06-10 20:52:08       mai nézettség: 1       nézettség: 894
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók:
A "TÉSZTAALAPHOZ":
10 dkg zabpehely(apró szemű)
10 dkg darált dió
5-8dkg eritrit-stevia por,vagy porcukor(ki milyen édesen szereti)
3-4 ek.magozott meggybefőtt levével együtt
A KRÉMHEZ
PUDING:
2 cs.vanília puding
5 dl.tej
1ek.folyékony édesítő/porcukor
TÚRÓ:
60-70 dkg tehéntúró
10 dkg eritrit-stevia por,vagy porcukor
1 mk.vaníliagranulátum,vagy1 cs.vanília cukor
TEJSZÍN:
4 dl habtejszín
1 ek,folyékony édesítő
ÉS MÉG:
20 dkg magozott friss cseresznye(lehet más gyümölcs is)
Tetejére:olvasztott csokoládé

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Elkészítés:
A"tészta"hozzávalókat,zabpehely,darált dió,édesítő,meggy,
összekeverjük és egy jénai tálban elegyengetjük.
A 2 cs.vanília pudingot a tejjel édesítővel megfőzzük,kevergetve kihűtjük.
A túrót összetörjük,hozzáadjuk a 10 dkg édesítőt,vaníliával ízesítjük,
A habtejszínt az édesítővel kemény habbá verjük és hűtőbe rakjuk.
A kihűlt pudingot,összekeverjük a túróval és a"tészta"alapra kenjük,erre jön a magozott cseresznye,végül a tejszínhabbal betakarjuk és az olvasztott csokoládéval meglocsoljuk,jól kihűtjük.
Jó étvágyat hozzá! 
saját receptváltozat

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.