Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szaloncukor és Rudolf

felvitel dátuma: 2016-12-09 22:21:49       mai nézettség: 1       nézettség: 435
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

A szaloncukorhoz (kb 40 db)

20 dkg aszalt sárgabarack

20 dkg darált dió

10 dkg étcsoki

1 ek étolaj

1-2 ek rum

Rudolfhoz:

4 db Pilóta keksz

1 csomag francia drazsé

4 db sós perec

10 dkg étcsoki

1 ek étolaj

hurkapálcika

Előkészületi idő: 60 perc


Elkészítés:

A diót ledarálom, az aszalt gyümölcsöt a robotgép késes aprítójában szintén ledarálom, teljesen pépesre, majd a dióval összegyúrom, és rummal ízesítem. Szaloncukor nagyságú darabokat formázok belőlük, és pár órára, a hűtőbe teszem, majd vízgőz felett felolvasztott étcsokival bevonom. Teljes száradás után csomagolom.
Rudolf:

A kekszeket egy-egy kb 10-15 cm-es hurkapálcikára felhúzzuk. A csokit vízgőz felett megolvasztjuk 1 ek olaj hozzáadásával, a kekszeket belemártjuk, majd rácsra szedjük ki. Francia drazséból, szemeket, és orrot "ragasztunk", félbe tőrt perecből elkészítjük a szarvakat.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.