Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szarvasgulyás babérlevéllel

felvitel dátuma: 2018-04-17 10:40:50       mai nézettség: 1       nézettség: 4076
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg szarvas apróhús
2 fej vöröshagyma
só, babérlevél, őrölt bors ízlés szerint
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanállal őrölt pirospaprika
20 dkg burgonya
tojás, liszt a csipetkéhez
2 evőkanál zsír
10 dkg vegyeszöldség
1 csomó zöldségzöld
1 kávéskanál őrölt erőspaprika

 

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Zsíron az apróra vágott vöröshagymát megdiszteljük, szarvashúst apró kockára vágjuk, és szarvas pörköltet főzünk. ( lehet maradék pörköltből is gulyást készíteni )
Ízesítjük sóval, borssal, apróra zúzott fokhagymával, őrölt paprikával.
Amikor már részben megfőtt a hús, hozzáadjuk a megtisztított, összekockázott burgonyát, és a vegyes zöldséget.
Megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük annyi vízzel vagy csontlével, hogy 4 ujjnyit ellepje.
Egy- két karikára vágott erőspaprikát és egy babérlevelet teszünk még bele.
Ha felforrt, beletesszük a tojásból és lisztből előre elkészítet csipetkét, és készre főzzük.
Tálaláskor finomra vágott petrezselymet teszünk rá.
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.