Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( paprikás és lisztes ) » Szögedi fokhagymás sültkárász

felvitel dátuma: 2011-03-20 11:29:20       mai nézettség: 1       nézettség: 5317
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

kárász 1,60 kg
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
őrölt csemegepaprika, liszt 0,02 kg
fokhagyma 0,10 kg
burgonya 0,40 kg
étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A legalább darabonként 50 dkg-s ( természetesen kisebb súlyú halból is finom és szálkamentes lesz sütés után ) kárász halat megtisztítom, majd filézem.
 2-3 mm-re a hús oldali részen bőréig beírdalom ( ez azért fontos, mert a kárász nagyon szálkás, de így a szálkákat teljesen ártalmatlanná teszem sütéskor ), sózzuk, borsózzuk mindkét oldalát, és hagyományos módon paprikás lisztben forgatjuk ( őrölt pirospaprikát, és lisztet összekeverem ), majd bő forró olajban sütjük.
Az apróra vágott fokhagymával ízlés szerint meghintjük.
Burgonyát megtisztítom, vékony csíkokra vágom és bő forró olajban kisütöm.
Sültburgonyával, friss zöldséggel, és citromszelettel tálalom.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.