1kg csirkemáj
0,5 kg rizs
8 db tojás
ételízesítő
bors
só
2 evőkanál olaj
hagyma
2 evőkanál zsír
A rizst sós vízben megfőzöm én teszek bele 1 kanál olajat. Közben 1 evőkanál olajon rántottát készítek nem kell kiszárítani! Ha megfőtt a rizs összekeverem ízlés szerint még megszórom ételízesitővel.
A 2 kanál zsíron megpirítom a kockáravágott hagymát beleteszem a csirkemájat megszórom ételízesitővel ,borssal keverek rajta kettőt majd felöntöm vízzel lefedem így főzöm kb 10 percig a maradék 5 percben leemelem a fedőt és lesül róla a felesleges víz is sűrű hagymás szaftot hagyva maga után :)
Én nagyon minimális sót használok, ételízesítőt használok mindenbe helyette, tehát ha te a só híve vagy nyugodtan helyettesítsd azzal ! Jó étvágyat!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!