2 db bagett
10 dkg margarin
10 dkg krémsajt
5 dkg liszt
2 dl tej
10 dkg sonka
2 szál újhagyma
1 db piros húsú paprika
1 db sárga húsú paprika
3-4 db csemegeuborka
só
őrölt fehér bors
Előkészítés: A tejből, lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk. A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben ketté vágjuk. Belsejüket kikaparjuk. A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott anyagokat, összekeverjük. A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük egy órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Kicsit macerás de finom reggeli!!:))
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!