1 cs. rizslap (6 lap)
40 dkg túró
2-3 ek rizsdara/kukoricadara
1 db tojás
tejföl
2 ek eritrit
vanília kivonat
mazsola
citromhéj
Tetejére: 1 db tojás
Tetejére: porcukor
A kör alakú rizslapokat (hipermarketekben, Keleti édesség boltokban kapható) 1 mp-re hideg vízbe mártjuk, majd úgy helyezzük tepsibe, h kissé fedjék egymást. A közepére kanalazzuk a túrókrémet, amihez a túrót a tojással, rizs, vagy kukoricadarával, kevés tejföllel, ízlés szerinti eritrittel, vaniliával, mazsolával és a citromhéjjal összekeverünk.
Először az egyik,majd a tészta másik oldalát ráhajtjuk, tojással megkenjük. Ugyanígy járunk el a másik rúd rétessel is. Előmelegített forró sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!