Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( paprikás és lisztes ) » Vasi pecsenye karajból

felvitel dátuma: 2014-08-28 09:34:25       mai nézettség: 1       nézettség: 3318
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
1 kg sertéskaraj
6 gerezd fokhagyma
4 dl tej
ízlés szerint
6 ek finomliszt
1 ek pirospaprika
8 ek étolaj
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
A karajt kicsontozom, felszeletelem, enyhén kiklopfolom és besózom
Az áttört fokhagymákat elkeverem a tejben és belerakom a hússzeleteket. Legalább 2-3 órát hagyom a fokhagymás tejben. A legjobb előző este elkészíteni ezt, mert minél többet pácolódik, annál puhább, ízletesebb lesz.
A sütéshez, egy serpenyőben felforrósítok 4 evőkanál olajat, közben összekeverem a lisztet a pirospaprikával és megforgatom benne az enyhén lecsepegtetett húst. Megsütöm először az egyik felét, majd megfordítom és a másik felét is. Egyszerre 4 szeletet sütök, majd papírtörlővel kitörlöm a serpenyőt
Újabb 4 evőkanál olajon, megsütöm a következő adagot.
Petrezselymes krumplival tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.