Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vegyes savanyúság eltétele télire

felvitel dátuma: 2011-05-08 09:48:33       mai nézettség: 2       nézettség: 5045
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

Mennyiségtől függ az eltenni valónk.
uborka, zöldparadicsom, paprika, ecet, so , cukor, szemesbors, babérlevél, mustármag, kapor, befözöpor vagyis tartositoszer

Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

jol megmossuk a savanyittani valo termékeket az uborka ha nagy felszeleteljük, ha kisebbek ugy tesszük bele a jol kimosott borkányokba befözös üvegekbe,, megmérjük mennyi viz fér bele a megtömött borkányokba ,azt letöltjük rolla s akkor elosztjuk 1 1/2l vizhez 1/2l ecet ,ahány litres az üveg annyi kanál cukrot meg sot teszünk hozzá, 1 szál kaprot 10g szemesbors 5drb  babérlevél 10g mustármag ezt összefözzük mikor majdnem kész a tartositoszert beletesszük forron beletöltsük az övegekbe lekössük s száraz dunszba tesszük vagyis letakarjuk jo mejeg pokrocokkal kihülésig ott hagyjuk, a zöld paradicsomot szintén igy tesszük el csak egészben, a paprikának is ilyen levet csinálunk de kapor nélkül s kicsit beledobáljuk a lobogo vizbe s ugy tesszük az üvegekbe  de csak ép 1 percre hagyjuk a forro vizbe majd a végén rátöltsük a forro levet azt is lekötözzük s szárazdunszba tesszük, nekem mindig sikerülni szokott

Szakács: Heli


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Margó 2011 június 12

Jól sikerült!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.