Jól sikerült!
Mennyiségtől függ az eltenni valónk.
uborka, zöldparadicsom, paprika, ecet, so , cukor, szemesbors, babérlevél, mustármag, kapor, befözöpor vagyis tartositoszer
jol megmossuk a savanyittani valo termékeket az uborka ha nagy felszeleteljük, ha kisebbek ugy tesszük bele a jol kimosott borkányokba befözös üvegekbe,, megmérjük mennyi viz fér bele a megtömött borkányokba ,azt letöltjük rolla s akkor elosztjuk 1 1/2l vizhez 1/2l ecet ,ahány litres az üveg annyi kanál cukrot meg sot teszünk hozzá, 1 szál kaprot 10g szemesbors 5drb babérlevél 10g mustármag ezt összefözzük mikor majdnem kész a tartositoszert beletesszük forron beletöltsük az övegekbe lekössük s száraz dunszba tesszük vagyis letakarjuk jo mejeg pokrocokkal kihülésig ott hagyjuk, a zöld paradicsomot szintén igy tesszük el csak egészben, a paprikának is ilyen levet csinálunk de kapor nélkül s kicsit beledobáljuk a lobogo vizbe s ugy tesszük az üvegekbe de csak ép 1 percre hagyjuk a forro vizbe majd a végén rátöltsük a forro levet azt is lekötözzük s szárazdunszba tesszük, nekem mindig sikerülni szokott
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!