Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Szakácsok » Somorcík Sz. Rozália

szakács adatlap
Felhasználónév: Somorcík Sz. Rozália
Becenév: Rozi
Tudásszint: Hobbi szakács
Teljes név: nem publikus adat
Cím: nem publikus adat
Weboldal: nem publikus adat
Regisztráció dátuma: 2011-03-02 12:03:46
Receptek: 126 db receptet töltött fel
A felhasználó összes receptje
Hirdetés!

Bemutatkozás:

Nagyon szeretek főzni, bárkinek, vendégeknek, néha harmincnak, vagy magamnak, de legjobban annak, azoknak, akiket szeretek.
Naponta főzök, szinte sohasem eszem büfés, vagy félkész ételeket.
Van saját kicsi biokertem is.
Ide olyan recepteket raktam fel, amiket bárki elkészíthet.

Mióta főzöl, ki tanított a főzésre / sütésre?

Tizenegy éves voltam, amikor anyám az öcsémet ment megszülni az aranyosmaróti kórházba. Akkor főztem először önállóan. A bablevesem olyan sűrűre sikeredett, hogy inkább volt kása, mint leves. A krumplis laskám - ez egy szlovák étel - tésztája minőségét az asztal melletti falon próbáltam. A rossz minőségűt a kertben ástam el. Apám, mikor hazajött, mivel olyan éhes volt, mint a farkas, megdicsért.
A húst még ettől is korábban, úgy nyolc évesen kezdtem egyedül vásárolni.
Anyám megmondta otthon, hogy mire kell, a hentes is segített, nehogy verést kapjak, így megtanultam.

Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.